Naam:

Hans van der Zalm

Geboren in:

1963

Woonplaats:

Kerkdriel

Wat doe ik in mijn dagelijks leven:

Ik ben bedrijfsleider bij RRS Nederland B.V. Al 21 jaar ben ik hier al met ontzettend veel plezier werkzaam. Bij RRS ben ik begonnen als monteur en uiteindelijk eindverantwoordelijke van de door mijzelf opgezette vestiging in Den Bosch met 23 medewerkers.

Mijn passies en/of hobby’s zijn:

Tennis, pokeren, en reizen zijn dingen waar ik me graag mee bezig houd in mijn vrije tijd. Daarnaast maak ik graag met mijn vrouw Monic korte weekendtripjes naar steden in Europa en naar de Cariben, qua sport tennis ik al 46 jaar bij T.V. Maasdriel die dit jaar 50 jaar bestaat.

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Maasdriel:

Ik ben de politiek in gegaan om met mijn liberale gedachtengoed voor alle inwoners een verbindingsstuk te zijn voor hun vragen en problemen met als belangrijk motto: gelijke monniken gelijke kappen. Ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe.

X