Samen sterker

verder.

Join our team

[dipl_facebook_embedded_video _builder_version=”4.9.0″ _module_preset=”default” facebook_app_id=”325893275329491″ video_url=”https://www.facebook.com/336642653520608/videos/350209982163875″ custom_padding=”40px||||false|false” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/dipl_facebook_embedded_video]

Naam:

Freek Boeren

Geboren in:

1981

Woonplaats:

Kerkdriel

Wat doe ik in mijn dagelijks leven:

Ik ben Teamleider infodesk en verkoop bij Plieger in Zaltbommel. Ik ben een teamplayer en wil graag een prettige werksfeer creëren. Verder hou ik van de diversiteit binnen mijn functie en ga ik geen uitdagingen uit de weg.

Mijn passies en/of hobby’s zijn:

Voetballen is een grote passie van me zowel op het veld als in de zaal. Verder ga ik graag naar een goed concert of festival. Reizen is voor mij ook een hele grote hobby. Een borrel met vrienden sla ik ook zeker niet af, als er iets georganiseerd wordt in de omgeving ben ik graag van de partij.

Wat ik wil betekenen voor de gemeente Maasdriel:

Ben iemand die van aanpakken houdt en belooft wat ie doet. Doordat ik zo ook in het leven sta wil ik een schakel zijn tussen onze burgers en de politiek. Heb ook een uitgesproken mening en vind niet dat ik dit langs de lijn hoor te roepen en wil er graag ook zelf iets aan doen. Doordat er sprake was van een samenvoeging met Zaltbommel ben ik de politiek in gegaan, dit zal de kloof tussen burgers en politiek alleen maar vergroten, dit is in strijd met mijn standpunt. Samenwerking is goed, maar het moet voor de burgers ook iets opleveren.

X
Skip to content